categorie: leerling in de kijker

door | jun 7, 2018 |

Morgane De Pauw

Morgane De Pauw

Leerling in de kijker Van tijd tot tijd spreken leerlingen mij aan om hun buitenschoolse creativiteit te mogen tonen aan mij. Ik stel hen dan ook telkens voor om hiermee uit te pakken, dat ze hun talenten niet moeten verbergen voor de buitenwereld. Deze website kan...

Muze op Instagram!

Muze op Instagram!

Ook Muze gaat mee met zijn tijd en dit betekent dat er ook een selectie van werkstukken zal geplaatst worden op InstagramVeel plezier met het bezichtigen van de leuke werkjes die op Instagram komen te staan. Wie weet, hopelijk komt jouw werkje hier...

Chelsey Depoorter

Chelsey Depoorter

Zo nu en dan word wij als leerkrachten plastische opvoeding eens aangenaam verrast door een leerling die buiten de schooluren heel creatief blijkt te zijn. Chelsey Depoorter uit 1HA-SA (2015-2016) is zo een leerling. Ze sprak me vorige week aan in de les: "Mijnheer,...

Julia Buffel

Julia Buffel

Julia Buffel Even voorstellen... Ik ben Julia Buffel, ik ben 13 jaar en zit in 2MWC. Ik sport en teken graag. Mijn hobbies zijn: Waterpolo, surfen, tekenen, zingen, muziek luisteren. Wat is je muze of inspiratie? De natuur, iemand anders' werk (geen kopie), ... Op...

Celine Offner

Celine Offner

Celine Offner Even voorstellen... Ik ben Celine Offner, 13 jaar en zit in klas 2MWA. Ik dans heel graag, mijn hobbies zijn: tapdans, ballet en musical & showdans. Ook luister ik heel graag naar muziek. Wat is je muze of inspiratie? Dat heb ik niet echt, ik teken...

Mira Defraeye

Mira Defraeye

Mira Defraeye Even voorstellen... Ik ben Mira Defraeye, leerlinge in het eerste jaar (2015-2016) Wat is je muze of inspiratie? Mijn inspiratie ...? Is vooral gewoon beginnen niet goed? Opnieuw beginnen ...? Als ik schilder wil ik niet altijd het realistische...

Xi Wang

Xi Wang

Xi Wang Even voorstellen... Ik ben Xi Wang, 14 jarige liefhebber van alle soorten kunst. Ik houd van enorm veel dingen (waaronder lachen) & als onderwijs niet verplicht was dan zou ik nu waarschijnlijk in een luchtballon de wereld rondreizen. Wat is je muze of...

Danaë Ovenden

Danaë Ovenden

Danaë Ovenden Even voorstellen... Naam: Danaë Ovenden Klas: 3 Latijn2 (schooljaar 2015-2016) Wat is je muze of inspiratie? Die heb ik niet echt. Soms komt er wel eens een idee bij me op en dan ga ik aan de slag. Op welk vlak ben je creatief? In de vakantie ben ik soms...

Emma Baten

Emma Baten

   Emma BatenEven voorstellen...Naam: Emma Baten Klas: 1 LB (schooljaar 2015-2016) Wat is je muze of inspiratie?Een muze of inspiratie heb ik niet echt, ik teken meestal gewoon op het gevoel. Op welk vlak ben je creatief?Vooral op het gebied van tekenen en schilderen....