Morgane De Pauw

Even voorstellen…

Ik ben Morgane De Pauw, leerlinge in het eerste jaar van Petrus en Paulus campus Centrum afdeling Onze-Lieve-Vrouwecollege.

Wat is je muze of inspiratie?

Mijn muze bevindt zich vooral in mijn omgeving, boeken en films.

Op welk vlak ben je creatief?

Tekenen en knutselen vind ik het leukst.

Wat vind je leuk op school?

Nederlands en natuurlijk P.O. zijn mijn lievelingsvakken!

Heb je nog tips voor andere creatievelingen op school?

Kijk goed rond, er is altijd wel iets dat je op ideeën brengt! Werk met schaduw, zo breng je meer diepte in je werk. Bekijk altijd je eindresultaat vanop afstand, dan zie je beter waar je nog iets moet bijwerken.

Bedankt, Morgane!

Bedankt dat jij jouw werk met ons wilt delen en dat we er van mogen genieten. Ik kan als leerkracht P.O. alleen maar zeggen: doe zo voort!  Ik hoop dat je langs deze weg ook andere leerlingen over alle andere jaren en klassen heen kan inspireren. Op deze manier ben je ook een muze voor anderen en, wie weet, … misschien zien we hun werk hier ook staan?

Hey Pssst ...! Wil jij ook op de site?

Stuur ons dan een berichtje!

2 + 11 =