Morgane De Pauw

sep 25, 2016 | Leerling in de kijker | 1 reactie

Leerling in de kijker

Van tijd tot tijd spreken leerlingen mij aan om hun buitenschoolse creativiteit te mogen tonen aan mij. Ik stel hen dan ook telkens voor om hiermee uit te pakken, dat ze hun talenten niet moeten verbergen voor de buitenwereld. Deze website kan daar een kleine eerste stap in zijn en ik ben – als leerkracht – fier om daar een deeltje te van mogen uitmaken.

Even voorstellen…  

Ik ben Morgane De Pauw, leerlinge in het eerste jaar van Petrus en Paulus campus Centrum afdeling Onze-Lieve-Vrouwecollege.

Wat is je muze of inspiratie?

Mijn muze bevindt zich vooral in mijn omgeving, boeken en films.

Op welk vlak ben je creatief?

Tekenen en knutselen vind ik het leukst.

Wat vind je leuk op school?

Nederlands en natuurlijk P.O. zijn mijn lievelingsvakken!

Heb je nog tips voor andere creatievelingen op school?

Kijk goed rond, er is altijd wel iets dat je op ideeën brengt! Werk met schaduw, zo breng je meer diepte in je werk. Bekijk altijd je eindresultaat vanop afstand, dan zie je beter waar je nog iets moet bijwerken.

Bedankt, Morgane!

Bedankt dat jij jouw werk met ons wilt delen en dat we er van mogen genieten. Ik kan als leerkracht P.O. alleen maar zeggen: doe zo voort!  Ik hoop dat je langs deze weg ook andere leerlingen over alle andere jaren en klassen heen kan inspireren. Op deze manier ben je ook een muze voor anderen en, wie weet, … misschien zien we hun werk hier ook staan?

 

1 Reactie

  1. H. Tavares

    Wil je ook je werk showen op Muzeonline? Dit kan heel eenvoudig hoor: stuur mij gewoon een berichtje via de website of via Smartschool!

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.